Vakantie in eigen land op de Antwerpse Vreemdelingenmarkt

De Antwerpse Exotische zaterdagmarkt, in de volksmond de Vreemdelingenmarkt genoemd, is anders dan een gewone markt. Het is een echte aanrader voor de foodies die hier alles vinden op één plaats. Er is bovendien geen betere gelegenheid om de sfeer van verre vakantiebestemmingen op te snuiven.


Elke zaterdag kan je de op Vreemdelingenmarkt terecht voor een culinaire reis vol kleur, geur en smaak. Van olijven tot vers fruit, van nootjes tot lekker zoete arabische lekkernijen, van paddestoelen tot de lekkerste oesters. Naast de Turkse, Marokkaanse en zuiderse specialiteiten vind je hier ook locale producten. De Vreemdelingenmarkt is de perfecte plaats om je dagtrip in Antwerpen te beginnen. Je kan gemakkelijk parkeren in één van de vele ondergrondse parkings in de buurt en je bent meteen op een paar minuten wandelen van alle winkelstraten.

Restaurant Fons ligt pal aan de markt en is daarom de ideale plek om nog even na te genieten van de sfeer.

Restaurant Fons ligt pal aan de markt en is daarom de ideale plek om nog even na te genieten van de sfeer. Bovendien sluiten onze gerechten naadloos aan bij de filosofie van de markt. Wij gaan steeds op zoek naar de beste en meest eerlijke producten en geven steeds de voorkeur aan lokale leveranciers. En ook de vriendelijke en persoonlijke service die je op de markt krijgt, vind je terug in ons restaurant.

Tip: Reserveer op voorhand (de zaterdagen kunnen heel druk zijn). Zo ben je zeker van een plaatsje en van een overheerlijke lunch.

Exotische Markt
Oudevaartplaats, Antwerpen
Elke zaterdag van 8 tot 16 uur

Restaurant Fons is op zaterdag doorlopend geopend vanaf 12 uur

Deel op Facebook