Marie-Stella-Maris: De gezonde en sociale dorstlesser

Restaurant Fons biedt een assortiment in natuurlijk mineraalwater aan van Marie-Stella-Maris. Dit mineraalwater is niet alleen een gezonde dorstlesser, maar levert ook nog eens een bijdrage aan schoon drinkwater projecten voor mensen die helemaal géén toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater.

Elke fles draagt bij aan drinkwaterprojecten wereldwijd

De Marie-Stella-Maris Foundation zet zich in om het aantal mensen met toegang tot schoon drinkwater wereldwijd te vergroten. De Foundation realiseert dit door projecten te steunen met een focus op water, sanitatie en hygiëne (WASH). De Marie-Stella-Maris Foundation heeft inmiddels al 11 projecten ondersteund, die in totaal meer dan 26.000 mensen helpen aan toegang tot schoon drinkwater.

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten ze zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat ze verkopen, dragen ze een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

Meer informatie over de projecten vind je op de website van Marie-Stella-Maris

De gebalanceerde samenstelling van de mineralen, in zowel de platte als bruisende variant, maakt dit mineraalwater geschikt bij elke maaltijd.

Marie-Stella-Maris

Deel op Facebook